FONAMENTS DE COMUNICACIÓ

Portar a la pràctica els fonaments de comunicació i transmetre'ls de manera precisa i correcta ens obra un ventall de possibilitats de poder transmetre els nostres coneixements al món de manera entenedora i fent arribar el missatge al cor del receptor.

Descripció: En aquesta activitat s'han dut a a la pràctica aquests fonaments, de manera que els hem pogut identificar, trobar el seu significat i compartir-los amb la resta per mitjà de la ja coneguda aplicació d'Instagram .

L'objectiu principal de l'activitat ha sigut:

👉 Enregistrar imatges aplicant els conceptes d'Enquadrament, Pla i Angulació.

👉 Enregistrar imatges aplicant els principis de composició.


Reflexió:

📷 Ara, ja tinc uns coneixements bàsics de com enregistrar imatges aplicant aquests conceptes i principis. Me'ls ficaré tots a la motxilla, i cada vegada que tingui l'ocasió els utilitzaré i aplicaré en el meu dia a dia o realitzant activitats i aportant informació i sabers als futurs alumnes. 

Com podreu visualitzar en el meu 👉 Perfil d'Instagram 👈 obert per aquesta pràctica, en cada imatge hi ha una breu descripció del lloc o característiques que s'identifiquen de la imatge i, en cada cas, de quin tipus de fotografia és tracta tenint en compte els fonaments de comunicació de producció d'imatge i vídeo.

Espero que amb això, tingueu una petita idea de com podríeu  realitzar enquadraments, plans i angulacions, entre d'altres, de les vostres fotografies i les pugueu compartir a les xarxes socials amb un significat innovador, transformador i reflexiu. 😉


Us comparteixo un altre perfil d'Instagram que vaig obrir fa pocs dies #petitsbocinsdemon .

💛 Petits Bocins De Món neix amb la idea de COMPARTIR trossets de paisatges, mars, rius i muntanyes,... petits tresors de la natura, de la vida que ens rodeja🌱

Compartir natura, moments, històries, i indrets del país que brillen per si sols

Espero que us agradi!!😍😘

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PRESENTACIÓ

La meva CDD